Heerlijke proteïne doughnut rolls, gevuld met jouw favoriete spread voor een extra lekkere smaak. Klaar in een handomdraai, lekker vers uit de oven!
Ingrediënten
- 150gr zelfrijzende bloem
- 150 gr magere Griekse yoghurt
- 30 gr vanille whey protein
- 1 theelepel koolzaadolie
- 10 gr Peanut Butter
- 10 gr Hazelnootpasta Light (of zo min mogelijk suiker)
Bereiding
Meng de bloem, de yoghurt, de whey protein en koolzaadolie in een kom en kneed het tot een bol. Rol het deeg uit tot een rechthoek met een dikte van ongeveer 1 cm. Strooi er wat extra bloem over als het deeg te erg kleeft. Verdeel het deeg in vier repen, smeer op elke reep een deel pasta naar keuze, zoals hazelnootpasta of pindakaas. Gebruik hiervoor 5 gram per reep en rol elke reep voorzichtig op. Leg de vier rolletjes op een licht beboterde ovenplaat. Bak gedurende 12 minuten op 180 graden in de oven.
± 220 kcal per Doughnut Roll